image

image

image

image

I måndags var jag i Västerås för en heldag. Började förmiddagen med att filma en promotionvideo, lunchade, tränade, åt middag och avslutade sen kvällen med att ta lite bilder till postern inför kommande match på hemmaplan.

Yes, ni läste rätt. Jag ska alltså snart göra ett titelförsvar igen på hemmaplan. :) Om drygt 2 månader sätter jag min WBC titel på spel! Denna gång i Rocklundahallen, Västerås, samma arena där jag för första gången vann WBC titeln för ca 1 år sedan. Är såååå glad och exalterad över detta att jag knappt kan vänta på att få kliva upp i ringen. Team Rapid Promotion, i Västerås, står för arrangemanget själva  denna och jag har fullt förtroende för dom. Känns fantastiskt skönt att denna gång bara kunna fokusera på att förbereda mig på att boxas bra. Kommer verkligen att vara redo och har bl.a redan bokat in ett 2 1/2  veckors långt läger i USA.

Nu ska vi bara hitta en lämplig motståndare och tyvärr har mina första val, Tori Nelson och Hanna Gabriel tackat nej, :( men vi ska nog hitta en annan värdig, tuff motståndare och letar på för fullt. Har några stycken på gång så snart är det förhoppningsvis klar vem jag möter denna gång ;)

image

Tyvärr blev det ingen sparring med min favoritsparringpartner Elin Cederoos denna gång då hon har en ”bulle i ugnen” igen ;) ♡, men jag fick krama om henne lite och fick ändå till 10 grymma ronder med Coach Alexander Wennersten och boxaren Muhammed Saleh, som även han kommer köra på hemmaplan i Västerås :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Jag älskar verkligen BK Rapid och hela gänget där. Det känns som min hemmaklubb och jag stortrivs där. Kommer därför åka dit på ett läger nästa vecka och träna med grabbarna igen :) <3

image

image

image

Tog som sagt var även lite bilder för kommande poster och det ska bli spännande att se resultatet :)

image

image

Och nåt som även är jätte spännande och superkul är att en av mina bästa vänner, Angélique Hernández, kommer att gå sim proffsdebut på samma gala. :) Äntligen hennes tur att kliva in i proffsringen! Vi går ”way back” vi två och har bl.a båda varit f.d simmare, har jobbat som dörrvakter ihop på Stureplan i många år och har nu även tränat boxning ihop i många år. Så hur kul att få göra denna upplevelse ihop. Hon var med som stöd på min match sist och delade hotellrum med mig efter WBC vinsten i november förra året och nu är det alltså hennes tur att själv få vara med om proffs cirkusen. Är så glad för hennes skull och tror att proffsboxning passar henne som handen i handsken. Min lilla envisa Mexikan-Finne ;)

image

image

Gänget efter plåtningen. Kommer bli 5-6 matcher på galan och förutom mig och Angélique så kommer alltså Västerås egna Muhammed Saleh och Victor Fabretto gå match på galan. Så boka nu in lördag 31 oktober i kalendern. Ett datum ni inte vill missa :)