image

Efter ca 24 timmars resa var jag i onsdagskväll framme i Tijuana, Mexico för den andra årliga kvinnokonventet med världens största boxnings organisation WBC, som jag även är världsmästare för i Superweltervikt.

.

image

Blev varmt välkomnad i hotell lobbyn av bl.a WBC presidenten Mauricio Sulaiman, Malte Müller-Michaelis som är ansvarig för damdelen, t.l min kontakt person, Jill Diamond som oxå jobbar på damsidan, samt Lonnie Ali, Muhammed Ali’s fru, som har gjort otroligt mycket för boxningen.

image

Trots att jag var supertrött efter jetlag och lång resa kunde jag inte låta bli att mingla lite tillsammans med de andra kvinnliga mästarna. Här ser  ni bl.a världsmästarna Delphine Person,  Martha Salazar och Raja Amasheh.

image

Jag och Nikki Adler från Tyskland som är världsmästare i Super middleweight. Och vilken trevlig tjej. Hoppas vi aldrig får erbjudande om att möta varandra ;)

image

Det var dock väldigt gött att få hoppa i säng till slut och få en mkt god natts sömn inför invigningen dan efter.

image

image

Jag fick äran att vara flaggbärarna tillsammans med några andra tjejer på invigningen vilket så klart kändes smickrande.

image

image

image

Alla kvinnliga mästare på plats fick gå upp på scenen dör vi fick varsitt litet gulligt WBC bälte <3

image

Det var även lite olika utmärkelser där Lonnie Ali blev uppmärksammad för sina insatser i boxning och hon fick sig även ett eget wbc bälte som hon skulle hem och stolt visa sin man Muhammed Ali ;)

image

Och Alisha Ashley, som jag känner från Gleasons boxing gym i NYC dit jag brukar åka på läger, fick diplom från Guiness Rekord bok för att vara världens äldsta världsmästare i boxning på både dam och herrsidan. 48 år gammal! Det är inspiration det!

image

Jag och tyska Raja Amasheh med våra nya bälten :)

image

Jag och Mr Rayes himself. Mannen bakom de bästa produkterna i boxning här ifrån Mexico <3

 

image

Självklart kom jag därifrån med mat hade handskar och huvudkydd i rosa, samt ett
Extra par i lila. 😍😍 så underbart glad.

image

Tidig eftermiddag åkte vi till ett fantastiskt winery men det berättar jag mer om imorgon.