image

Är på Arlanda och lyfter snart mot Los Angeles. Ska passa på att hälsa på lillsyrran Vilde som pluggar där samtidigt som jag får till ett tufft läger. Vad kan vara bättre än att förena nytta med nöje?! ;) Blir både Los Angeles samt San Diego i 8 dagar där jag ska bo och sparras med en grym boxnings tjej i 75 kilos klassen. Kommer bli fantastisk sparring och jag hoppas därför att armen håller….

image

Tog för säkerhets skull en sväng till Västerås igår för att bli omtejpad av Pentti på Penttis Idrottsskador & sjukgymnastik och hoppas att tejpning en ska hålla i sig varje fall första dagarna på lägret så att blödningen och muskelbristningen hinner läka ihop lite till…. Så typiskt.  Att en stenhård armbåge på sparring kan orsaka en så förarglig skada…. :(

image

Nu är den dock supertejpad och mycket stabilare :)

image

Hann även med 15 ronder lekfull sparring med coach Alexander Wennersten och sen en radiointervju för SR Västmanland morgonen.  :)

image

Denna dag prydde jag oxå Västerås tidningen på både framsida och mittuppslaget :) Nu känns det verkligen som matchen är på g på riktigt. Längtar!

image

image

På kvällen var det sen dags för Babynests välgörenhetsgala till förmån för de Syriska flyktingbarnen på gränsen mellan Syrien och Turkiet. Galan ägde rum på Grand hotell och Dogge var konferencieren och jag höll i en auktion :)

image

Förutom tavlor och behandlingar m.m, auktionerade jag även ut en boxningsträning med mig till förmån för flyktingbarnen och här är jag och köparen :)

image

Tydligen fick dom in totalt 150 000 kr totalt så det blev en lyckad kväll. Grymt kul och fantastiskt jobb av grundarna Sofia och Anne! <3

image

Ni vet att jag gör mina fransar hos Sweet Ambrosia och JA, det fungerar utmärkt att ha fransar när man tränar! Man slipper tänka på sminkning och man ser även lite piggare ut oxå 😁 Även superskönt när man reser.
Nu hela oktober månad så vill jag ge er chansen till att testa på fransförlängning.
Om ni anger rabattkoden oktmikaela så får ni hela 20% på ett nytt set med fransar! Sjukt bra deal och du kommer känna dig precis som jag gör varje dag. ;)

image

Igår var jag även och blev fixad lite extra fin inför Babynests välgörenhetsgala  av deras makeupartis Sadaf. <3  Jag kan verkligen rekommendera att boka henne om ni vill göra er extra fina för nåt speciellt tillfälle. :)

image

Och idag fyller mosters prinsessa Kiara 2 år så stort grattis gullfia <3