Nu kan jag äntligen meddela vem min motståndare är till VM matchen i Eriksdalshallen. Jag kommer ställas mot tuffa knockoutdrottningen Hanna Gabriel och boxas om både min VM titel i WBC och hennes VM titel i WBO. Det blir en historisk match på svensk mark och jag hoppas på stort stöd från hemma publiken. ♡ Det kommer behövas så köp gärna er biljett HÄR

image

Hanna Gabriel! En jävligt cool och tuff tjej som jag har stor respekt för!

image

Läs gärna Expressens artikel om det HÄR

image

Och Aftonbladets artikel HÄR

image

image

image

3 pass senare idag är jag precis hemkommen och heeeelt slut….
Det blev en grym boxningsträning imorse med alla mina fantastiska tränare på plats. Underbart att ha dessa herrar bakom min rygg ♡☆ Bästa teamet! Sen mitt på dan blev det 10 ronder sparring med Jill Holmstrom för att hjälpa till att få henne redo för IRFA galan där hon går en MMA match i Solna 23 maj. Avslutningsvis blev det fys för Karim på Linnegatan 7. Däremellan blev det självklart ett möte, 1000 samtal och 100 mail inför galan ;) Önskar jag hade 2 av mig… men det är bara att ösa på så gott det går! Full ös medvetslös!
Vila kan man göra i graven har jag hört! ;) 😂