image

Sista tiden har jag brottats med olika skador, flera sjukdomar och mkt stress pga förhinder i träningen, men också pga uppskjutna matcher, jobb inför en egen gala som jag arrangerar 6 juni samt lite personliga svårigheter. Mkt stress alltså… men nu får det vara slut på detta och dags för en vändning!

image

image

Lämnar gammal skit, magsjuka, feber och skador bakom mig och ser nu framåt istället. Ingen idé att grotta sig i det som varit och saker man inte kan påverka, utan fokus måste läggas på rätt saker och framtiden! :)

image

image

Idag var det bl.a touch down i Umeå för inspelning av kvällens Go’ Kväll och jag tycker älskar faktiskt att jag gick fram just lite av det i intervjun. Dags att gå vidare liksom ;) Missade du programmet kan du klicka på länken HÄR

image

image

image

Jätte härlig stämning både i studion och utanför med tjejerna idag ☆♡

image

image

image

image

Även om jag inte alls har kommit igång som jag önskat med träningen så har jag ändå kommit igång efter sjukdom och skada så nu jävlar. Det kan bara bli bättre och grunden finns så jag kommer snabbt ikapp igen.

image

Och nu verkar det verkligen som VM matchen blir av i Trinidad den 25 April! :) Wiiiii!  Fast i en viktklass dock…. då min motståndare inte klarar vikten….. Ganska oseriöst då hon haft 4 månader på sig att gå ner :( Men eftersom hon inte klarar av att gå ner och jag verkligen vill att matchen blir av så får jag istället tuffa till mig och gå upp helt enkelt. Det blir istället 2 nya titlar som står på spel i mellanvikt denna gång och jag har allt att vinna även om hon kommer vara större och tyngre. Ska inte låta det stoppa mig utan WBA titeln och WBC silver ska bara bli mina! Jag vill ha 2 snygga bälten till i samlingen ju ;) haha

image

Hade kontrollinvägning med Mats Kullström från Svenska proffskommissionen i tisdags och vägde redan då under matchvikt nästan 3 veckor innan. Så nu blir det fokus på att äta mkt,  hålla mig stark, frisk och skadefri samt lägga ordentligt krut och fokus på träning och kommande match.

image