image

4 Juli smäller det igen! Men denna gång med nåt helt annat än boxning. Denna gång är det PTs tur att få fett med stryk, men nu i en Wrestling match på Göta Källare! Tur att Ken Malmsteen, sveriges tungviktsmästare, inte bara var min rondpojke på förra VM matchen utan även hjälper mig som coach inför denna match. 💪👊 Tack för dagens träning Ken!

image

Ken Malmsteen går rondpojke

image

Förra lördagen när Ken Malmsteen gick rondpojke åt mig ☆

image

Hade även dessa 2 grabbar, Karl of Sweden och Fitness Robin Olsson, gåendes som rondpojkar på min VM-match. Har gjort standard av att självklart även bjuda alla brudar på lite ögongodis under mina galor och matcher ;) haha.

image

image

Sist jag var på STHLM  WRESTLINGs underhållande arrangemang på Göta Källare försökte PT spela cool, utmana mig och slå mig när jag inte var beredd….

image

image

Helt plötsligt var han inte lika cool längre! Wrestling är ju inte riktigt min gren men vi får se hur kul han tycker det är att möta mig den 4 Juli när vi båda är redo på lika villkor.

(De fyra övre bilderna är tagna av Fredrik Streiffert.)

Biljetter köps på tickster www.stockholmwrestling.com

image

image

Sån här glädje blev det efter vinsten  sist med coach Leffe Carlsson. Världens finaste människa och Sveriges mest rutinerade tränare som jag har förmånen att ha i min hörna  ♡

image

Med mina boxnings coacher Leffe och Stefan innan matchen förra lördagen.

image