Igår flög jag tidigt på morgonen från Budapest till Malta, men då jag hade en lång stop over i Belgrad så passade jag även på att åka in till stan för att turista lite samt ta en lunch. Så nu har jag även hunnit vara i Serbien helt plötsligt :)

Tur att jag verkligen älskar att resa!
Räknade lite och jag har faktiskt galet nog hunnit med att resa till 13 länder på ca 15 månader…. Allt från USA, Marocko, Trinidad och Tobago till Turkiet för att nämna några av länderna ;) Inte fy skam faktiskt!

image

image

image

image

image

image

Passade så klart på att ta lite bilder när jag gick fram och tillbaka på gatorna i Belgrad och måste tyvärr säga att det dock inte är en stad jag frivilligt kommer att besöka igen… Allt för slitet och nedgånget liksom och jag fick ingen nice känsla.

image

Der var varje fsll kul att ha aett stan lite snabbt och underbart gott att sätta sig ner och ta en Pleskavica och kall pivo inne jag åkte tillbaka till flygplatsen igen för min connecting flight mot Malta.

image

image

Väl framme på flygplatsen mötte jag upp Jerry och Thomas, som landat 1 timme innan från Sverige, och efter 2 timmars felkörningar kom vi äntligen fram till lägenheten vi hyrt och den var heeeelt underbar. 3 våningar, 3 sovrum, värsting altanen, balkonger och stort kök. Världens charmigaste och fina möbler. Skulle dö för att bo där på riktigt ;)

image

Idag har jag varvat dan med massa olika  bra möten och gjort lite mingel m.m, men hann självklart även klämma in ett hårt pass :)

image

Blev en trevlig middag med Jerry och Thomas innan vi åkte vidare till fantastiska skybaren Level 22 för en presskonferens för en stor välgörenhets gala, Malta Sports Day, som ska hållas här i slutet av September.

image

image

image

Fick träffa både Maltas minister, andra viktiga människor här och massa boxningsfolk. Kul och lyckad dag/kväll här på Malta som avslutades med ett glas otroligt god och fin rom :) :) :)

image