image

VM-matchen mot Jennifer Retzke  den 28 november börjar närma sig och man kan nu köpa biljetter på www.tickster.se 

Vill du slippa tänka på hur du ska ta dig fram och tillbaka från Västerås för att se mig och Angelique boxas lördag den 28 november så har vi nu hittat lösningen. På söndag har du möjlighet att komma och se på när jag och proffsdebutanten Angélique kör öppen träning kl 15.00 på Starfights Gym, Bergsunds Strand 37 i hornstull. Om du tar med dig 600 kr så kommer du även kunna köpa biljetter till X-mas hits galan 28 november.
För det priset ingår abbonerad buss tur & retur från Centralstationen, supporter t-shirt, samt samlade parkettplatser på bästa möjliga plats. Det finns vara 74 platser så först till kvarn!

Hoppas vi syns på söndag!

image

I måndags hade jag även min kontrollinvägning med Mats Kullström från Svenska prokommissionen. Detta måste göras 30 dagar innan matchdatum för stora Vad fighter så att man inte ska gå ner för mkt i vikt för nära inpå matchen pga hälsoskäl. Klarade kontrollvikten med över 3 kilo så läget känns väldigt stabilt. :)

image

image

Min förkylning har tyvärr segat sig kvar och har utvecklats till bihåleinflammation (äter nu penicillin) men jag har ändå lyckats komma igång bra med träningen och är övertygad om att jag kommer vara fit for fight den 28 november. :)