image

I onsdags tog jag mig till St Pancrase boxningsgym där min svenska proffskollega och vän Antony Yigit tränar för tillfället.

image

image

Att jag tog mig dit var ngt som jag verkligen inte ångrar. Superkul att få hänga lite med Anthony och shit vilken grym träning det var!  Så otroligt givande och kul. Måste åka tillbaka hit asap igen!

image

Jag och Anthony tillsammans med coachen och proffset Kian Thomas som vi tränade tillsammans med.

image

Efter träningen så var det dags att åka ut till sprlmässan ICE där jag skulle mingla runt som Redbets ambassadör.

image

Gick runt på mässan och provade ny teknologi som är på väg in i marknaden.

image

image

Tydligen skulle Mike Tyson ha varit där och gett ut ett par signerade hankar men han kom inte in i landet pga ett tidigare fängelsestraff. Surt! Hade varit stort att få träffa honom igen.

image

image

I onsdags var det en riktig Redbet dag och efter mässan gick jag sen ut på middag med Mark och Adam.

image

image

image

image

Mark tog med oss på den bästa restaurangen jag någonsin varit på. Älskade inredningen, maten och hela stämningen på stället. GAUCHO hette det och det är ett ställe jag VERKLIGEN kan rekommendera. :) < 3

image

Kvällen innan det var jsg förresten ute på middag med Lesley, en gamla kompis från college tiden I USA. Har inte sett henne på 15 år men det kändes som igår och vi satt och snackade o 4 timmar. Så kul att ”catcha upp”. Jag var på i USA på sim-scholarship och hon var där som friidrottare. Det galna är att hon fortfarande håller på med friidrott 37 år gamla nu och satsar mot nästa OS.  Så coolt. Underbar gamla vän som det var då kul att hänga med.

image

image

I torsdagsmorse på väg till träningen :)

image

Kvällen innan blev det en sen middag och kväll med Mark och Adam men trots det fick jag in en otroligt bra träning på torsdagen. Vet inte var jsg får energin ifrån men jag tror att det beror på att jag älskar vad jsg göt ich njuter av livet. Mår så himla bra just nu! :) Då presterar man bra oxå.

image

Fick proffslindning gjord innan träningen av coachen CJ vilket kändes som otroligt lyx.  Och vilket fantastisk coach han är. Sååå duktig. Det var verkligen otroligt lärorikt att få träna för honom.

image

Jag och coach med mitt ”mini” – WBC bälte.

image

I torsdags tränade även tungviktaren Dereck Shisora på gymmet. Shit vilken  styrka det var bakom hans slag. Kul att ha fått träffa honom under resan också.

image

Har även hunnit med ett mycket intressant möte här i London om min framtida boxningsskarriär. Stora saker är kanske på gång…… ;)