image

image

image

image

På 5 dagar fulla med olika träningar har Danyelle och jag bl.a fått in 4 grymma sparringar. Känner mig otroligt stark och för varje sparring har jag bara känt mig bättre och säkrare med detta fysmonster. ;) Om det inte hade varit för min skada i biceps hade jag känt mig på topp, men tyvärr så hänger den med ännu. Den började äntligen kännas lite bättre men senaste sparringen igår så slog jag tyvärr upp den värre igen på sista och 10:e ronden :( Så irriterande. Tur att vi hade en ledig dag idag så att den har fått vila lite plus att jag även fick en behandling av Rodie nu ikväll så förhoppningsvis kan jag köra på imorgon på sparringen igen.

image

Älskar Danyelles hus och hon är galet talangfull och konstnärlig av sig. Hon har bl.a gjort alla konstverk i huset själv och dom är toksnygga och utspridda över hela huset. Mkt imponerad av denna tjej. Vi har otroligt kul ihop utanför ringen och kommer såååå bra överens! Är otroligt lika på många sätt och jag har verkligen hittat en ny grym vän i henne. ♡ Kul att man kan hitta nya vänner som man klickar så bra med så sent i livet.

image

Skulle shoppa nya löparskor…… men hittade allt annat än löparskor ;) haha. Så typiskt mig.  Kommer bli tunga väskor hem…… ;)

image

Schyssta löparskor va?! ;)

Har verkligen hittat en ”partner in crime” i det mesta och vi har gjort allt ifrån att träna ihop till att shoppa hysteriskt tillsammans 2 dar irad, sola, gå på marknad, uppleva San Diegos nattliv ihop fredags, varit på october fest ni i lördags och även bara chillat allmänt ihop.

image

Grym jävla brud som jag är så glad att jag har träffat!

image

Jag och Danyelle med en av hennes närmsta vänner Sara igår kväll :)

image

image

image

Hade en galet rolig kväll! ☆

image

I onsdags var vi på en grym marknad ihop, lyssnade på live musik och åt oförskämt goda fisk tacos. Åt en lobster taco och en med fisk, mango och avokado. Mmmm. 

image

Älskar ju att sola men tyvärr har jag inte hunnit med det så mkt då vi tränar och har fullt upp hela dagarna, men några timmar har det blivit varje fall. ;) Danyelle bor bara 2 minuters gångväg från stranden så jag önskar jag hade haft mer tid att njuta av beachen.

image

Så vackra solnedgångar här ♡

image

Idag gick vi till October fest med några av Danyelles kompisar som vi även hängde lite med igår. Supertrevligt gäng.

image

image

image

image

Blev fisk tacos till middag idag igen. Yummy! Hur gott?! Säg JA till livet ;)

image

image

Hur mysigt var det inte att lyssna på reggae live i solnedgången?! Livet! 

image

Nu måste jag hoppa i säng då vi ska till kyrkan imorgonbitti och sen väntar ännu en sparring vid 12 tiden. Natti Natti.