image

image

image

image

image

Igår kväll åkte vi in till mysiga Sunset blvd och åt på restaurang Pink Taco. Super gott och jättemysigt.

image

image

image

Med bror och syster <3

image

Alla tjejer i familjen förutom syrran Jessica som tyvärr är kvar i Sverige.

image

Idag åkte vi till vackra Paradise Cove i Malibu och solade hela dan. Underbart!

image

image

image

image

image

image

Helt galna vågor så stackars mamma höll på att åka runt som i en torktumlare. ;) haha.

image

Puss på er från mig och syrran Viktoria

image

image

image

Mmmm.

image

Med Vildes fina vän Patricia.

image

image

Efter stranden åkte jag och Styvmor Ingela till Harley Davidson butiken och shoppade lite. Hittade bl.a en så himla fin mattsvart hjälm som jag bara dig för. <3 Längtar redan till sommaren i Sverige så jag kan glida fram på min fina rosa hoj med denna på. :)

image

Vad faan har jag gjort?! ;) Shoppoholic….

image

Såååå nöjd över min nya plånbok och hjälm.

image

Både jag och brorsan känner oss förkylda och hängiga så i kvällen gick vi en liten kort sväng på Third Street Promenade ihop innan vi tog en burgare och gick sen hem för att mysa i soffan ett tag framför tvn. Inte världens mest spännande lördagskväll i LA men jag vill verkligen bli frisk så jag kan köra nåt boxningspass till på Wild Card innan vi åker hem på tisdag. Hatar att vara förkyld och blir konstigt nog alltid det i LA…. :( Började känna mig dålig igårkväll och vaknade tyvärr upp ändå sämre idag men jag hoppas att det snabbt blir bättre.