Det är så otroligt skönt att vara tillbaka hemma och komma in i gamla rutiner igen.  Det har blivit 2 fysträningar för David Bielkheden på MMA bootcamp, boxning för mina coacher Serhan, Stefan och Leffe, sparring med Helena Falk, coachingjobb med både gruppträningar och några få men bra PT jobb och jag har även hunnit hänga lite med familjen.

image

image

image

image

Jag och galet starka, explosiva Helena Falk i måndags. Hon imponerar, Helena, och hennes 65 kilo muskulösa kropp kan verkligen boxning trots att hon numera är en av världens främsta på Crossfit och inte tävlar i boxning längre. Det var verkligen bästa sparringen jag kan få just nu och otroligt givande. E himla bra att få köra med henne och jag hoppas verkligen att detta blir en återkommande del i min träning och uppladdning.

image

image

Serhan och jag kör boxning och fotarbete på Mitt Gym och det känns som jag hela tiden utvecklas och lär mig ngt nytt med honom :) Det är det som är så härligt med boxning. Man blir aldrig fulllärd.

image

Körde som vanligt mina boxklasser på Mitt Gym tisdag/torsdag kl 18.30 och det är då otroligt fin stämning och kul att coacha där.  (Går förresten att komma drop in till dom passen och man kan köpa 10 Klippkort för endast 500 om intresse finns att träna för mig i grupp www.mittgym.se)

image

image

image

image

Och hur nice var det att hinna få till en heldag med syrran och hennes nytillskott Tigra?! ♡ Världens sötaste, båda två. #kärlek Det blev lunch, promenad på söder och fika.  Kvalitetstid helt enkelt :)

image

image

image

image

Å pappi mötte även upp sina döttrar på söder för en mydig fika. Shit vad jag älskar min familj och jag är då glad och tacksam att vi har så bra kontakt och relation.

image

Syrran höll dock på att bli galen på mig stundtals då jag fastnar med allt och alla hela tiden. Haha. Men superkul att bl.a stöta på min f.d simtränare Bosse Westergren och hans fru Ewa :)

image

image

Känner mig som em riktig Pugilist ;) och  träningen och livet är verkligen igång i full fart. Efter morgonträningen i fredags tog jag sen tåget till Västerås för en träningshelg med BK Rapid gänget. Uppdatering från det kommer snart :)

image