image

Sitter i morgontrafiken på väg mot Västerås för träning och omtejpning av min skadade arm. Insjunken i djupa tankar om just skador, kommande läger och resa, VM matchen 28 november i Västerås, nytt VÄLDIGT spännande match erbjudande som precis dök upp och livet allmänt…. Mina tankar går även till min fina vän Madeleine Vall @madeleinevall ❤ som fått det tråkiga beskedet att hon aldrig mer får fightas pga hjärnskada. 😟 Fyfaan, för att fråntas det man älskar mest av allt. 😭 Men viktigast är endå att säga JA till livet. Just det här med att säga JA till livet är oerhört viktigt. Jsg vägrar bli en ”idrottsnörd” och kommer alltid njuta av livets goda vid sidan av mitt kämpande i ringen.  Det är inte värt att prioritera bort familj och vänner, god mat och dryck sa t resor m.m så länge man hittar en bra balans,  mår bra, älskar livet och tränar hårt. 👊

image

Gå gärna in på Maddes blogg och läs HÄR

image

image

image

image

Var i Västerås även söndag och hela måndag tidigare i veckan och fick grym coaching av Alexander Wennersten och Chris Wehbi.

image

image

image

image

image

Hann även hänga lite med mina boxningsvänner  Elin och Benja, samt göra intervju för Västerås tidning och jobba lite mellan passen med Sports without limits. Blev alltså full rulle även här i Västerås ;)

image

Älskar att komma hit till Västerås och trots min skada i biceps känns boxningen bättre än någonsin och jag längtar verkligen till matchen här den 28 november.

image

 

Blev proffsigt tejpad för  min skadade  biceps av Pentti på Penttis Idrotts skador och sjukgymnastik klinik och har försökt att spara höger armen då gott som möjligt på träningarna

image

image

Har även hunnit med att träna för mina hemmatränare Serhan Erdal, Leffe Carlsson och Stefan Fernström i Stockholm under veckan och är så tacksam över mitt stora fina stöd jag har i teamet runtomkring mig.

image

Nu ska jag bara se till att bli bra i armen så att jag kan träna fullt ut och komma upp i VM matchen starkare än någonsin. Men tålamod är min värsta fiende och imorgon åker jag till USA för ett planerat sparringläger…. Hoppas armen håller bara….

image