image

Så här kan det se ut när en världsmästare i boxning packar väskan efter en WBC Convention ;) haha.

image

Nästa stop är en vecka i London för lite jobb med min huvudspondor Redbet. Jag ser verkligen fram emot denna resa. Dels för att det ska bli kul att lära känna mina nya samarbetspartners och folket jag kommer jobba ihop med lite bättre, samt förhoppningsvis förstå spelbranschen lite bättre efter denna vecka (ska vara med på 2 olika spelmässor under veckan). Men oxå för att jag ska få uppleva och lära känna härliga London lite bättre. Inte nog med det kommer jag få hänga med en av mina bästa tjejkompisar Madeleine Vall som just nu är på jobb i London även hon. Till helgen kommer sen även hennes pojkvän Danne och mitt stora hjärta Peder och förgyller tillvaron ytterligare. Saknar verkligen min kärlek så det ska bli grymt att få en lite weekend ihop med honom i London.

image

image

Det tar inte slut där utan jag ska även träffa 2 gamla vänner från college tiden i USA som jag inte sett på ca 10 år och förhoppningsvis träna boxning och hänga lite med svenska proffset Anthony Yigit som nu befinner sig i London för att vässa formen.

image

Jag har även bestämt ”sparring – date” med grymma Kelly Morgan (med mug på övre bild) som jag lärde känna och tränade massa med i Tijuana så det är något som jag ser fram emot oerhört då det är så svårt att få till bra, tuff tjejsparring. Har även ett väldigt intressant möte om ev. kommande match när jag är i London så som ni förstår så kommer detta bli en kanonresa. Älskar mitt händelserika liv just nu och jag är verkligen lycklig.

image

Sitter just nu på flygplatsen i San Diego och hoppar lite i blogginläggen då jag vill vara så ”update” som möjligt men jag kommer uppdatera med mer från Mexico resan i nästa inlägg. I morse gick jag upp kl 06.30 för att hinna få in ett styrkepass innan frukost och utcheckning. Mini bussen till San Diego gick redan kl 10 imorse och det var ett glatt härligt gäng som mkt nöjda med resan på väg hemåt igen. Jag och världsmästaren Nikki Adler samt hennes syster hade dock 8 timmar att ”ta dö på” innan våra plan skulle gå på kvällen så vi åkte in till San Diego center som bara ligger ca 10 minuter från flygplatsen.

image

image

Vi hade en fantastisk dag ihop och jag gillar verkligen Nikki och hennes syrra. Så mysiga goa tjejer. 

image

Det var underbart att vara tillbaka i San Diego igen. Var ju här på sparring läger inför min förra VM match ca 3 månader sen. Jag älskar verkligen USA och önskar jag kunde bo här halvtid…..

image

image

Livsnjutare som jag / vi är så var vi så klart tvungna att hinna njuta av en riktigt saftig amerikansk hamburgare till lunch och sen även fika med min favorit efterrätt american cheesecake.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Så här lycklig är jag just nu! :)