Förra fredagen blev jag tyvärr förkyld efter träningen på Wild Card i Hollywood och hoppades starkt på att bli frisk snabbt så att jag skulle kunna träna måndag, tisdag igen innan jag åkte hem till Stockholm. Men icke! :( Det var en otroligt seg förkylning med både feber och halsont, å även nu 1 vecka senare hemma i Sverige så är jag fortfarande förkyld :( Otroligt segt och frustrerande! Hoppas kunna ta nya tag på måndag efter hela 10 dagar borta från träningen.

image

Jag har varken tid el tålamod att vara mer sjuk och det enda positiva är väl att jag fick chans att umgås ordentligt med familjen i LA sista dagarna utan att behöva stressa över träning och att min arm (biceps) nu fick vila ordentligt och äntligen känns helt återställd.

image

image

Lite förkylning höll mig dock inte borta från beachen och goda middagar ute ;)

image

image

image

image

Så otroligt glad att mamma och Styvmor har så bra kontakt och kul ihop att vi kan åka på semestrar tillsammans. :)

image

image

image

Har så fantastiskt kul ihop med min fina, underbara och roliga familj och älskar att njuta av livet med dom!

image

Middag på Hard Rock Café i Hollywood

image

Blev för ovanlighetens skull en sallad för mig ist för en av de 1000 burgare jag ätit på denna resa…..

image

Syrrorna och Vildes kompis Patricia i mitten

image

Jag och ”Tolli”

image

Träffa Snoop ;)

image

image

image

Walk of fame med lafamilia

image

image

image

image

Njööööt verjligen av sista dagen på stranden i tisdags nere vid Venice och det var med stor ångest jag satte mig i cabben för att köra mot flygplatsen LAX på eftermiddagen….

image

image

Ville inte alls åka hem till Stockholm och lämna lillasyster Vilde kvar i LA. Jag trivs så otroligt bra i USA och känner mig verkligen hemma där så det var med stort vemod som jag satte mig på planet hem. Visst är det skönt att komma hem till rutinerna igen, men jag är väldigt amerikansk utan mig och det är inte för intet som jag bott i USA i totalt 6 1/2 år och konstant åker tillbaka dit på läger och semestrar. Önskar man kunde bo på 2 ställen samtidigt….

image

image

image

Nu är vi varje fall på svensk mark igen. Tillbaka till jobb, träning och allvar. Skönt på ett sätt och nu vill jag bara se till att bli 100 % frisk så att jag kan gasa på fram till VM matchen 28 november I Västerås!