image

image

image

image

Sista dagarna var helt underbara i Kroatien och jag fick till både sol, bad, simträning och lite träning på gymmet. Det blev en riktigt grym semester med blandning av allt. Både avkoppling, häng med fina vänner, solning, god mat och som sagt var även lite träning. 

image

image

Sista doppet var lite ledsamt men nu har jag haft 2 underbara veckor i Turkiet och sen Kroatien som jag nu kan leva på. Har verkligen laddat batterierna och nu är jag sugen på att komma igång ordentligt med träning och jobb igen så idag körde jag både bootcamp träning och simning på Eriksdalsbadet å imorgon blir det boxning :) Wiiiiii!

image

image

image

Nu kööör vi! Inga ursäkter. Back to reality igen

image

Avslutade dagen med en PT kund i boxning och sen bio med Pappa och Anna för att se nya Terminator

image

Jag och pappa

image

image

Men sist av allt denna kväll var att åka förbi och pussa lite på syrran som lämnade Kias hos pappa och Ingela då hon fått värkar och var tvungen att åka till BB för ännu ett mirakel. Kan inte vänta till imorgon ❤❤❤❤ Få träffa familjens yngsta tjej Wow. Hoppas allt går smidigt i natt för min starka fina syster Jessica. Älskar henne så mkt