image

I did it! Jag är ledsen om det varit väldigt tyst från min sida sista veckan. Det har varit en otrolig urladdning och förutom att det varit fullt upp med intervjuer och massa efterarbete efter galan så har jag även haft mina ”vanliga” jobb samt år 2014 års deklaration att avsluta. Jag har faktiskt varit helt psykiskt utmattad och det känns som jag inte har vilat eller sovit på veckor… Men NU äntligen så känner jag mig lite som människa igen och lovar att bli bättre med uppdatering; )

image

image

image

Det är så otroligt många jag vill tacka men jag börjar med mina underbara coacher Leffe Carlsson, Serhan Erdal, Stefan Fernström, Karim Salem och Valito Echegaray. Utan er hjälp, kunskap och stöttning hade jag aldrig kunnat utvecklats på det sättet jag gjort och orkat ”hålla ihop” både psykiskt och fysiskt hela vägen.

image

Och ett speciellt stort tack till min fystränare Karim Salem, som inte bara fått mig starkare än någonsin, utan även har funnits vid min sida både vid framgångar och motgångar och stöttat. Utöver att hjälpa mig med träning och satsning så har han hjälpt mig något otroligt med galan och ALLT runtomkring den. Han har fått stå ut med många tårar och psykbryt från min sida (all respekt till honom, haha) och han har även fått lägga otaliga timmar på samtal, struktur och fix å trix gällande både mig och galan. Glömmer aldrig vad han gjort för mig och jag kan med handen på mitt hjärta säga att utan hans hjälp och stöttning hade jag inte fixat detta på det sättet jag gjorde!

image

image

Med mig i kulisserna så har även min bror Robert Laurén varit, samt koordinatorn för galan Johan Wahlström. Tusen tack för ert ovärderliga stöd grabbar. All kärlek till er och tack för allt slit och jobb.

Vi (Team Lauren) har gjort detta ihop och jag uppskattar er så oerhört mycket. Ni är alla så speciella och viktiga i mitt liv och i min satsning på olika sätt. Stort tack. Detta var VÅR vinst, inte bara min. <3 <3 <3 #teamlauren

image

Och tack till alla sponsorer! Utan er hjälp hade det inte gått. Jag är så glad och tacksam för liten som stor hjälp! Alla ni som hjälpt till på olika sätt har en plats i mitt hjärta. Jag glömmer aldrig och ni och jag vet vilka ni är. ♡☆♡

image

Och xtra stort tack till Jerry och Thomas från Swedoption / starbid.eu som dök upp som hjältar och gav ovärderlig hjälp i slutspurten på galan. Ser fram emot ett långt lyckligt samarbete med dessa herrar ♡

image

image

image

Och utöver mina 4 tidigare VM titlar kunde jag nu även lägga på en 5 VM titel i UBF organisationen :)  Känns tungt och overkligt.

image

Ni har väl inte missat ”behind the scenes” inför VM matchen i avsnitt 10 av ”Den Dömda Världsmästaren” på svt play?

Det känns helt sjukt att vi nu är färdiga med alla 10 avsnitt och det har varit en känslomässig bergochdalbana kan jag säga. Ändå mer än ni fått ta del av faktiskt ;) Dom hade kunnat göra 10 långfilmer av mitt senaste halvår. Haha.

Jag hoppas varjefall att ni alla har tyckt att det har varit roligt och intressant att få följa med lite i mitt ”hysteriska” liv? ;) Jag vill tacka den grymt duktiga producenten Levan Tsikurishvili från OPA people och hans högra hand Jonathan Waldefeldt och filmaren Viktor Victor Nyåker samt filmaren Jonatan Selberg och även alla klippare och SVT för det fantastiska jobb dom gjort.

Det har varit en otrolig resa att ha fått dela med dessa killar och jag kommer verkligen att sakna att ha dom hack i häl. Men jag har funnit nya fina vänner som jag hoppas ha livet ut och vill verkligen tack Levan, Jonte och Victor för den här tiden från djupast i mitt hjärta. Ni är grymma och att ha haft er vid min sida genom detta har varit fantastiskt ♡☆

Se avsnitt 10 HÄR

image

När jag ser detta vill bara tillbaka och uppleva denna dag igen. Vilken känsla det var att få stå där som vinnare på nationaldagen. Allt slit har varit värt detta och trots all huvudvärk och stress så har det även varit massa glädje och kärlek. Jag älskar mitt liv och vad jag gör!

image

image

image

Och vad skulle jag göra utan min familj och mina fina vänner?! Älskar er alla. Puss

Uppdaterar massa mer sen med fler bilder och text.