image

Om exakt 1 vecka så smäller det på hovet. 👊 Då går jag 40 år gammal min 30:e proffsmatch mot f.d världsmästarinnan Ivana Habazin  Jag försvarar min WBC-VM titel för 3:e gången och jag jag har en ny grym låt som artisten David Salif Diop sjunger in mig live med. Allt detta på hemmaplan i Stockholm. :D Hoppas ni planerar att komma till Hovet för att heja fram mig och alla andra svenskar som kommer fightas. Biljetter från endast 245 kr kan ni hitta på www.axs.com  (klicka på länken) el www.globearenas. vi syns väl där?

image

Igår, fredag, hade jag min obligatoriska 7 dagars vikt kontroll för WBC och låg på endast 70.3 kg! Det är bara 0.8 kilo över vad jag får väga in på nästa fredag på den officiella invägningen så det känns superbra. Jag har verkligen skärpt till kosten sista tiden så det är roligt när det ger resultat.

Ni missar väl inte den stora invägningen nu på fredag den 22:a April på Hovet kl 16.00 förresten?

image

Den här veckan har jag verkligen haft fullt upp med att hinna med alla olika obligatoriska läkarundersökningar utspridda på olika kliniker över hela stan. Har gjort bl.a EKG, synundersökning, en neurologisk undersökning, tagit blodprover för bl.a HIV och Hepatit. Jag har även hunnit med en helkroppsmassage och ett naprapatbesök utöver alla mina coachingjobb, egna träningar och  sociala stunder med mina nära och kära, som jag även lyckats få in. <3 Det har verkligen varit en fullspäckad, med bra vecka. Och alla tester har gått superbra. Jag har haft utomordentligt bra resultat och nu har jag bara den obligatoriska 7 -dagars graviditetstesten kvar att göra men det tar vi nästa vecka. :)  Men shit vad mycket tester det är att göra….. Phu. Tur att jag redan har gjort hjärnröntgen och läkarundersökningen för proffslicensen.

image

image

Har varit fantastiskt kul att komma hem och träna för Stefan Fernström igen oxå och vi har även kört lite utomhusträning i Farsta med bl.a intervall löpning.

image

image

Känner mig starkare och explosivare än någonsin, vilket är tur då Ivana Habazin tydligen har skickat ett budskap att hon ska knocka mig nästa lördag.

image

Det verkar även som en returmatch mot Cecilia Braekhus kanske kan bli av snart…..  Ligger tydligen 1:a på röstningen om vem norska folket helst vill se som hennes motståndare i höst på norsk mark. Helst vill jag dock att matchen går på svensk mark men vi får se vad som händer. En match i taget….

image

Artikeln i VG kan ni läsa HÄR

image

Sen har jag hunnit mysa massa på kvällarna med min bror Robert och pojkvän Peder. <3  Här står vi tex och lagar middag ihop. :)

image

En av kvällarna kom även lillsyrran Vilde över och hängde lite. :) Då kollade vi bl.a på Brynolf och Ljung där vi var med i kvällens avsnitt :)

image

Har så otroligt roligt med min pojkvän och familj och är så glad över att vara så nära mina kära.  <3

image

Igår kväll kopplade jag av med en biokväll med bror och kille. Såg Djungelboken. Fin film men lite seg….

image

image

Och igår satt jag även 6 timmar och flätade håret hos Hussna. Skönt att ha det gjort och är super nöjd. Redo ich fit for fight nu alltså! :)