image

image

image

image

Tidigt imorse flög jag till Kalmar. I helgen är det Kalmar Stadsfest och jag ska hjälpa till med prisutdelning, hålla i föreläsning och galet nog även vara med på Kalmar kanalsim….. Det är faktiskt  anledningen till att jag tränat lite simning senaste månaden. :) Jag har ju inte tävlat på 11 år så jag var tvungen att försöka få tillbaka lite ”vattenkänsla” varje fall, men hade behövt mycket mer tid för att känna mig ordentligt förbered. Tävlingsmänniska som man är vill man ju prestera på topp när man väl tävlar, men vad gör man, jag är ju faktiskt inte simmare längre utan boxare och får försöka acceptera det. Får nöja mig med att klara av loppet och det jag faktiskt är mest rädd över är kylan i vattnet om jag ska vara ärlig…. Det är tydligen under 20 grader och jag som är värsta badkrukan. Har inte ens doppat mig i svenskt vatten i sommar. Haha.

image

image

Lyckligtvis lyckades jag bli ”kittad” med en våtdräkt av Jonas på Peak Performance i stan och hoppas att det ska rädda mig lite. Har dock sldrig tränat / simmat i en våtdräkt men det blir nog bra. Hellre vara lite ovan än att frysa ihjäl i 1800 meter ;)

image

Jag och Stefan Nystrand, f.d EM-mästaren i simning :) Vi flögs båda hit av Kalmar simsällskap och han höll i några simpass i eftermiddags medans jag höll i en föreläsning.

image

image

image

På kvällen blev det bilen över till Öland för en supertrevlig och god middag ihop med simgänget och arrangörerna för kanalsimet och stafetten som äger rum imorgon i Kalmar :)

image

image

Så otroligt vacker solnedgång med utsikt över ölandsbron! ♡♡♡☆☆☆

image