image

image

Only in America!  ;) I USA är i.s.s alla kristna och det väldigt vanligt att gå i kyrkan på söndagar så i morse tog Danyelle med mig till en söndagsmässa. Jag har ju bott i USA i många år och varit på massa olika mässor under åren med mina vänner, samt lyssnat på gospel i olika kyrkor för upplevelsens skull de gånger jag varit  New York. Men, ingenting var likt detta. Jag vet att det är 2015 och att utvecklingen går framåt, men det var som en konsert med ljusshow och reklampauser. Haha. Helt sjukt. Och allt var uppkopplat till nätet så man kunde kolla online, det var stora TV skärmar och en översättare till döva uppe på ett podiet.  Väldigt bisarr men rolig upplevelse, om man får säga så om kyrkan?

image

Igentligen skulle vi gå och sparras direkt efter kyrkan, men då Danyelle fortfarande kände sig slutkörd från jetlagen och det höga tempot vi haft sen i måndags och jag tyvärr fått ondare i armen efter fredags sparringen, så beslöt vi oss för att ta ledigt. Bättre att återhämta oss inför bra sparring måndag och tisdag istället.

image

image

image

image

image

Så efter kyrkan åkte vi hem, dumpade våra träningsvägskor, hämtade beachgrejer och plockade upp Sarah för några sköna timmar på stranden.  Så underbart! Älskar sol och beach :) ♡☆

image

image

image

image

Blev även beachen för att njuta av den vackra solnedgången på kvällen. Vilket underbart liv att bo så nära havet som Danyelle gör. Kärlek!

image

image

image

image

image

Avslutade sen kvällen med en mysig middag i downtown San Diego. Vilken fantastisk söndag och bra avslut på en gryyyym vecka här i Californien.