Göt en liten snabb update med några bilder från resan. Har inte riktigt haft tid att uppdatera som jag vill då det är full rulle här hela tiden. Här kommer varje fall lite träningsbilder till att börja med.

image

Körde sparring med en tjej som heter Kimberly en av dagarna men fick bara till några ronder innan hon slängde in handduken tyvärr. Men kul att få köra med en tjej här nerifrån.

image

Igår blev det även sparring med 2 olika killar vilket var grymt. Har fått till så bra träning och jättenöjd med resan.

image

image

image

image

image

image

Gav mina sparringpartners lite svenska boxnings prylar i present efter sparringen vilket var mycket uppskattat. Shorts i Sveriges färger kändes helt rätt ☆

image

image

Har blivit mkt svettningar och en och annan blåtira på resan ;) Men lika glad för det är jag ☆ Life of a fighter hrlt enkelt ;) Har precis fått till en härlig morgonträning efter att ha varit med i ännu en morgonsoffa imorse.

image

Lite halvtrött på väg till TV studion kl 06.30 imorse….

image

Börjat bli rätt van att sitta i TV intervjuer här och har hunnit med hela 5 st på 1 vecka!

image

image

Det blev en väldigt annorlunda men rolig intervju igårkväll där jag fick köra lite boxning med programledaren ;)

image

Igår så började jag även med en TV intervju direkt på morgonen och jag känner mig nu som en lokal kändis här borta ;) haha

image

Det är ju även ett svenskt produktionsbolag med över hit så det har även blivit många långa intervjuer för en kommande TV serie ich dokumentär. Intervjuer intervjuer intervjuer. Roligt men samtidigt väldigt uttömmande…. Hoppas verkligen att allt blir bra och värt jobbet bara.

image

image

Avslutar detta inlägg med nån beachbild ♡☆