image

Det har faktiskt varit en riktigt bra vecka sen jag kom tillbaka från Västerås sent i måndags kväll. Solen har skinit varje dag, vilket inte bara gör att msn blir på bra humör utsn det har även tillåtit mig att få till mycket bågeåkning mellan mina egna träningspass och coachingjobb. Underbart om sommarvädret kan stanna kvar ett tag till! ♡

image

image

Känner mig galet stark konditionsmässigt just nu och igår sprang jag 6 km på 29 minuter somom det inte vore någonting. Så otroligt skön känsla. Undra vad jag skulle springa milen på nu om jag maxade…..

Har inte bara hunnit få till boxningspass för Stefan, Serhan och Leffe varsin dag, utan som sagt var även kört löpning och fys för grymma Helena Falk på Crossfit Solid i Hötorget.

image

image

Helena Falk är inte bara f.d grym boxare med bl.a ett EM silver i bagaget, utan även svensk tyngdlyftningsmästare 2015 och numera i världstoppen på Crossfit. Så att få teknikhjälp och träningstips av henne för att bli mer explosiv i boxningsringen är verkligen lyx och så uppskattat! ☆

image

image

Förutom mina vanliga coachingjobb med boxgrupper och PT kunder har jag även coachat MMA fightern Jill Holmström och i onsdags gjorde hon en grym sparring med boxaren Angélique. Sån fröjd att stå i hörnan som coach och att få hjälpa till med hennes stående del i MMAn.

image

Det här är en bild på oss i omklädningsrummet innan hennes förra match i våras, som hon vann så klart, och jag längtar verkligen till hennes nästa match på IRFA galan 26 september.

image

image

Och sen har det varit kalas under veckan då syrran Viktoria bjöd på denna sjukt goda tårta. Mums! Så farligt god!

image

Min systerdotter Ronja har blivit så stor att hon fyllde 5 i onsdags. Gslet vad tiden går! Hon föddes ju precis känns det som!

image

image

Och apropå nyfödd så är ju den här lilla godingen föööör söt. Syrran Jessicas nytillskott Tigra är nu 1 månad och 1 vecka gammal och man vill ju bara äta upp henne. Jag är så glad att jag har så många söta, underbara syskonbarn (7st) att pussa å krama och kunna skämma bort när jag inte har några egna barn. Än. Hoppas jag varje fall…

image

Halva familjen och bästa kompisen Anna (som är som en i familjen) samlade. Bra när man kan slå många flugor i en smäll och träffa många samtidigt då jag tyvärr har så ont om tid för den sociala biten tyvärr….

image

3 generationer tjejer ♡ Fina Styvmor, syrran Jessica och systerdotter Tigra.

image

Och syrran Viktoria gosar med Jessicas äldsta lilla tjej, Kiara. ♡

image

Då jag tyvärr har slagit upp höger knoge och envist fortsatt att slå med handen trots värk så blev såret tyvärr så dåligt att jag nu fått vilat lite från slag de senaste dagarna. Jag har istället jobbat mycket med fotarbete och skuggboxning. Konstigt att små sår kan göra så ont och störa så mkt. :( Kändes så töntigt att klaga på att jag fortsatte att köra på trots att det gjorde ont, men till slut var jag tvungen att ta ett steg tillbaka efter att Leffe sa till mig på skarpen! ;)

image

Viktigt att ha en stark nacke i boxning så här ser ni Leffe köra nackträning med mig i morse efter boxningspasset.

image

Och vips är jag tillbaka i Västerås på BK Rapid igen :) Trivs så bra här att jag inte kunde låta bli att få till ännu en långhelg, fre-mån, här med träning, haha.

image

image

image

image

image

Då jag vilat knogen i 3 dagar så har den läkt ihop så pass mycket att jag vågade  köra en sparring med coach Alex Wennersten ikväll. Vet inte hur många ronder vi körde men det var nog närmare 15 st. :) Så otroligt roligt att köra med Alex att jag inte tänker på hur jobbigt det är el hur många ronder vi kört, utan bara på hur kul och lärorikt det är. :)

Och på tal om roligt. Hur kul var det inte att hjälpa till på BK Rapids barnpass som dom hade i eftermiddags på klubben?! Världens sötaste barn! Och så duktiga. Smälte totalt ♡☆

image