image

image

image

image

Har hört att det har börjat bli riktigt kallt hemma i Sverige nu så det känns extra skönt att kunna ligga på stranden och ladda upp med massa solenergi inför vintern. :) Älskar verkligen att sola och bada så detta är paradiset för mig!

image

image

I torsdags åkte jag och syrran Vilde till min kompis Mandys fina salong ”Make up by Mandy” på Melrose avenue.  Jag gjorde fransar och syrran fixade ögonbrynen. Mandy gjorde mina fransar 2007 första gången och är grym. Hon har 12 års erfarenhet så jsg försöker alltid gå till henne när jag är i LA.

image

image

image

image

image

Jag och fina syster Vilde

image

image

Jag har även tagit mig till det kända boxningsgymmet Wild Card i Hollywood där jsg tränade för Jerry ”White Boy” och även stötte på svenska Maria från Malmö :)

image

Älskar Wild Card Boxing Gym och boxningen känns riktigt bra nu. :)

image

Kunde inte låta bli att springa förbi boxningsshoppen brevid och köpa lite välbehövliga grejer.

image

Som det här halsbandet med boxningshandskar på tex. ;)

image

image

Var värd den här goda hamburgaren efter träningen. :)

image

Sen blev det Venice Beach med familjen i några timmar.

image

image

image

Syrran, brorsan, mamma och Styvmor på beachwalken

image

Vi flexar lite utanför kända Muscle Beach Gym på Venice. Haha

image

image

image

image

image

Asså, rörigaste familjen! Men shit vad vi har mkt kul ihop. Jsg skrattar så jag har ont i magen typ hela tiden. Älskar dom så mycket.