image

Känns faktiskt mer än okej att vara hemma i sverige igen. Rutinerna ät igång igen och då trivs jag, även om det är lite stressigt…. Men solen skiner och jag har äntligen hunnit få till lite båge-åk på rosa faran, jobben flyter på och är igång med både gruppträningar, PT kunder, företagspass och även en svensexa-sparring dök upp från ingenstans igår.

image

Körde svensexan sent igårkväll och fick hjälp av min f.d träningskamrat Meseret att styra upp allt i sista minuten på IF Linnéas boxningsklubb  ♡

image

Hann då även träffa på och snacka lite skit med inte bara Meseret, utan Yohannes,  Dennis och Mariusz, alla gamla klubbkompisar från BK Dalen tiden. Otroligt talangfulla unga killar som alla kan nå långt! :)

image

image

I onsdags hann jag med lite beauty treatment på bästa Sweet Ambrosia och fixade inte bara brynen utan fyllde även på med lång fin fransförlängning. Hur skönt är det inta att inte behöva sminka sig när man tränar så hårt och ofta, svettas och stressar runt överallt. Att göra 3D tatuering på brynen och göra franaförlängning är det bästa jag gjort. Just nu har dom faktiskt ett erbjudande med 3D tatuering så ring till Sweet Ambrosia och boka tid hos Lorena du oxå. Som sagt, det bästa jag gjort!

image

Och att vara hemma och kunna träna ordentligt och regelbundet för mina tränare Stefan Fernström, Leffe Carlsson och Serhan Erdal är ju helt underbart! Shit vad jag älskar dom alla och är då oerhört tacksam och glad att jag har dom vid min sida. Känner hur dom får mig att utvecklas hela tiden och min boxning känns helt overkligt bra just nu. Njuter ♡☆

image

image

Har blivit pass i både Haninge och på Starfights Gym denna vecka och imorse hade jag ett planeringsmöte med Coach Serhan och Stefan om hur vi ska lägga upp träningen inför kommande titelförsvar 31 oktober. Så spännande och kul. Kommer bli suveränt bra och med dessa coacher i ryggen kan det inte gå fel :)

image

Fys har jag bara hunnit köra 1 gång denna vecka och då blev det  för MMA fightern David Bielkheden på hans MMA bootcamp på söder. Denna gång var även fightern Nisse Widlund med :) Grym träning och härlig stämning på passen.

image

image

image

Fick även lite extra ”krydda” på tillvaron med en 3-rätters och supertrevlig middag med min rådgivare och vän Gunnar Nihlen i onsdags på Sturehof i onsdags. Mkt nice.

image

Ikväll blir det bio och imorgon sparring sant AKON konsert med ett gäng tjejkompisar. Livet leker just nu ;) ☆♡