image

image

image

Började denna torsdag med ett helt fantastiskt PT pass för svenska Linn Almqvist som driver Box Crosstraining Malta. Trots att jag svettades och svor (mest för mig själv som tur är) som en stucken gris och hann ångra mig att jag kom typ 10 ggr under det tuffa passet så älskade jag det konstigt nog varje sekund. Så otroligt skönt att ta ut sig till max och det var ett riktigt kul, bra och varierande pass. Önskar jag kunde träna för Linn lite oftare.  Shit vad stark jag skulle bli då! :)

image

Även Thomas och Jerry passade på att köra på stenhårt vid sidan och svettades loss dom me! ;)

image

image

image

image

Idag var en ganska lugn dag för oss då vi hann även med att njuta några timmar av beachlivet här på Malta ♡ Asså, jag älskar verkligen att pressa i solen och bada i havet så detta gjorde min hitintills lyckade resa fullbordad :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Hann även turista lite idag i fantastiskt vackra Malta samt äta en väldigt god middag nere vid hamnen där vi bor :)

image

image

Men nu blir det hopp i säng då jsg har boxningsträning imorgonbitti följt av 2 möten och middag i Valetta. Fullspäckad dag alltså så jag måste bara glasklar ;) God natt finisar ☆☆☆