image

Började dan med en grym träning för Serhan och Leffe och trots att jag bara kört ett boxningspass förra veckan sen matchen för 2 veckor sen kände jag mig i topptrim. Grym känsla. Min boxning stämmer nu verkligen och det är fantastisk känsla.

image

Efter träningen gick jag och tog en mysig lunch med syrran i solen på Vurma innan jag åkte hem till pappa för att boka en resa ihop med honom och min styvmor Ingela

image

Om 2 veckor åker vi till Alayna i Turkiet i 8 dagar och det ska bli så skönt att slappa på en strand och äta gott. Blir lite träning för mig oxå för att hålla igång men ingen boxning förutom löpning och skugg.

image

image

Min underbara styvmor är så galet givmild och gav mig även massa fina presenter igår. Fick 3 sjukt snygga jackor och ett par converse skor. Och inte nog med det. När vi sitter och fikar på balkongen ringer mamma och säger att hon har köpt en present till mig och svänger förbi och lämnar den.

image

image

image

Fick en så sjukt cool handväska från Harley Davidsson och fattar inte varför jag fick så många fina presenter igår. Är så lyckligt lottad med en då fin givmild familj.  Älskar dom alls så oerhört mycket. ♡☆

image

Och fick även hänga lite med den här skruttisen igår. Jessans lilla Kiara. Så söt och stor hon har blivit. Kan inte fatta att hon ska bli storasyster snart och att Jessica ska bli tvåbarns mamma. Galet. Min lilla syster liksom.. 2 barn?! Vad hände?

image

En bild från en plåtning som dom gjorde i helgen. Fina familjen ♡☆♡☆

image

På kvällen åkte jag hem till Malin och Hasse på en fantastisk middag. Dom är  mina gamla simmarkompisar från way back blev faktiskt tillsammans på min 16-årsfest. Idag 23 år senare är dom gifta och har 3 barn ihop! Galet.

image

image

Malin är grym i kök och bjöd på en fantastisk  fisksoppa och hemmagjord choklad cheesecake med färska jordgubbar. Hur gott?! Jag som skulle börja skärpa till kosten igår. Gick ju sådär bär både syrran gjorde kladdkaka till fika hos pappa och sen blev man bjuden på detta av Malin. Haha.

image

image

image

Och den som jag faktiskt känt längst och simmat med sen begynnelsen i SPIF,  Peter Pärlklo, bor numera granne med Malin och Hasse och dök sen upp även han på fika. Så mysig kväll och jag var där från 18-12.00. Ville aldrig gå hem. Haha. Har så mycket fina minnen med dessa underbara vännerna och är så glad att dom var och hejade fram mig på förra matchen. Hasse tog t.o.m itu med att vara hejarklacksledare under matchen. Haha. 

Grym start på veckan ♡