image

image

Jag kan tyvärr inte berätta riktigt än vad jag och Madde gör i Budapest, men det har blivit långa dagar, ofta från 06 på morgonen till sent på kvällen, med allt för mycket väntan och ändå mer svett…. Värmen här (har typiskt nog tydligen varit typ värmerekord här) tar död på oss och vi har från tillfälle till tillfälle försökt att hålla oss i liv genom att varva ”akutdäckningar” på lämplig plats, dricka allt för mycket redbulls och kaffe, samt när vi fått tillfälle försökt att lyx till det i en tourbuss med skön AC, som varjefall stod där 1 av dagarna ;)

image

image

”Väntans morsa.”

image

image

Nåt som varit riktigt kul är att min gamla klasskompis Semi var i Budapest äve  han en dag så vi hann hänga lite och catcha up. :)

image

Gick ut på en gryyyym restaurang och hade en super trevlig middag ihop med Semi och hans gäng häromkvällen och jag kan varmt rekommendera Kiskakukk, som den hette. Då vi lyckligtvis hade vår enda sovmorgon dan efter så hann jag sen oxå se lite av Budapests by night med Semi. ☆

image

image

image

image

image

Heeelt magisk stad och jag kommer definitivt åka tillbaka hit på semester.  Så galet vackert!

image

image

image

image

image

Blev självklart tvungen att införskaffa mig en Bad girlz kepa!

image

Känns som den passar mig liksom ;)

image

Med de viktigaste personerna i crewet på väg tillbaka till hotellet igår kväll.

image

Känns tryggt att ha med Jonte här. Han var typ min ”kontaktperson” och med under hela inspelningen under TV serien ”Den Dömda Världsmästaren” som precis spelades in om mig och gick på SVT, så vi hann bli rätt tighta.