Anledningen till att jag inte bloggat än är att jag inte vet var jag ska börja. Vilken känsla, vilken match, vilken upplevelse! Jag vann varje fall. Och det med besked. Stoppade min motståndare Jennifer Retzke, som under hennes tidigare 18 matcher aldrig blivit stoppad innan full distans, i rond 5 redan.

image

Foto Per Groth Bildbyrån

Foto Per Groth, Bildbyrån

image

Foto Henrik Lundvall

Foto Henrik Lundvall

Jag kände mig otroligt stark och fokuserad från det att gonggongen gick till att domaren bröt matchen, samtidigt som min motståndare och hennes tränare slängde in handduken.

image

image

Alltså den här glädjen och lyckan är obeskrivlig. Jag är min egna största kritiker men det här var första matchen som jag kände mig riktigt nöjd med en match. Boxningen stämde och jag lyckades hitta rätt avstånd, följde upp med olika slagkombinationer när jag hade fäste, varierade boxningen med olika slag samt slog både slag mot kropp och huvud. Hade bra fotarbete, graderade mig bra och var avslappnad men samtidigt fokuserad och bestämd. Så skön känsla när allt stämmer och jag har svårt att svälja detta. Men jaa, jag känner mig faktiskt som en riktig världsmästare idag. :)

image

image

image

Med proffsförbundets Olof Johansson och WBC Supervisor Malte Müller-Michaelis

image

image

Innan matchen i omklädningsrummet med mitt härliga team. Tränare, familj, vänner och rond pojke.

image

Min fina rond pojke Ali Ghafori. Han var grym. Klart vi tjejer måste ha rond pojkar ist för flickor. :)

image

image

image

Foto Henke Lundvall

Foto Henke Lundvall

Gjorde en snygg entré med Beri sjungandes live :)

image

Andas ut i omklädningsrummet efter matchen med min kärlek Peder.

image

Foto Emma Gustafsson

Foto Emma Gustafsson

Jag har massor fler bilder att lägga upp och mer att säga men nu har jag varje fall börjat och gör strax ett inlägg till. :)