Föreläsningar

Från elitsimmare till att avtjäna ett fängelsestraff till att bli världsmästare i boxning. Mikaela Laurén har en unik historia om kämparglöd, att hitta sin inre styrka och att vända sina motgångar till framgångar. Vad krävs för att bli bäst? Hur når man sina mål i livet? Detta, och mer, tar hon upp i sina föreläsningar.

Är du intresserad av att boka Mikaela Laurén för en Föreläsning, kontakta oss via formuläret nedan.

Inspiration

Följ med och inspireras av Mikaelas resa från simmare till världsmästare i boxning, via häktet. Mikaela berättar om sina fighter, både i och utanför ringen, och hur man hittar glöden att nå sina mål.

målsättning

Allt som Mikaela ger sig in i gör hon helhjärtat - för att få det bästa resultatet. I sina föreläsningar berättar hon hur du kan göra för att nå dina mål och ger dig nya tankar att reflektera över. 

Livsresa

Mikaela har sannerligen en unik livsresa. Från att vara elitsimmare med 16 SM-guld till att hamna i häktet och sedan bli världsmästare i boxning. Få reda på hur hon själv har uppfattat sin resa och vilka lärdomar hon har tagit med sig.

Kontakt & bokning

Är du intresserad av föreläsningar, träning, events, samarbeten eller har frågor? Kontakta oss gärna via formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.