Träning

Träna med Mikaela

Är du intresserad av att boka Mikaela Laurén för något av Träningspassen, kontakta oss via formuläret nedan.

Företagspass

Upplev härliga endorfinkickar tillsammans med era kollegor och Mikaela! I detta företagspass med fokus på teambuilding tränar ni i par och använder er mycket av er egen kropp i övningar som fokuserar på koordination, styrka och uthållighet. Tanken är självklart att alla ska kunna delta oavsett tidigare erfarenheter. Detta företagspass kommer definitivt förbättra ert samarbete och teambuilding. Mikaela förmedlar inspiration och träningsglädje till hela gruppen!

Personlig träning / inspirationspass

Mikaela har tränat och tävlat hela sitt liv, men det är få saker hon gillar så mycket som att få andra att må bra och nå nya mål med sin träning. Det spelar ingen roll om du aldrig tränat förut eller om du tränar varje dag, Mikaela lyfter dig till nya nivåer och pushar dig längre än du trodde var möjligt. Mikaela har lång erfarenhet och gedigen utbildning som personlig tränare, men framförallt har hon testat det mesta själv och vet vad som fungerar.

Med hennes breda erfarenhet och utbildning har hon en stor verktygslåda att gräva i och ser till att anpassa varje pass till individen eller gruppens behov.

Kontakta Mikaela så kan ni prata mer om vad just du har för mål och önskemål!

för idrottslag

Mikaela har en lång karriär bakom sig som elitsimmare och proffsboxare. Hon vet skillnaden på träning och träning, och kan hjälpa ert idrottslag att träna på det mest effektiva sättet! Explosivitet, kondition, styrka och uthållighet är ledorden. Ni skapar träningsdynamiken tillsammans vilket stärker sammanhållningen i laget och gör det ännu roligare. Ni kan boka ett pass för inspiration, eller ett längre upplägg med målsättningen att nå framgång och utveckling för hela laget.

Gruppträning

Mikaela har jobbat som gruppträningsinstruktör i över 10 år och kan konsten att få en hel grupp att ge sitt yttersta under ett roligt och inspirerande gruppass. Hon kör både boxpass, cirkelträning, bootcamp inspirerande pass eller tabata. Man kan antingen boka henne för en hel termin eller för ett inspirationspass på gymmet eller på företag.