Mikaela Laurén

Världsmästare i boxning, f.d elitsimmare och föreläsare

Föreläsningar

Ta del av en inspirerande föreläsning med Mikaela om hennes karriär och liv från elitsimmare till dömd brottsling till att bli världsmästare i boxning.

Träna med Mikaela

Mikaelas liv har kretsat kring att träna effektivt och få besitter den praktiska kunskapen hon gör. Dessutom är hon utbildad som personlig tränare.

Om Mikaela

Med enorma framgångar inom simning och boxning har Mikaelas inställning, attityd och utstrålning gjort henne till en stor förebild bland unga - inte minst tjejer.

Om Mikaela Laurén

Mikaela har varit extremt framgångsrik i två olika sporter. Först ut var det simning där hon tog 16 individuella SM-guld och slog tre svenska rekord. Efter det satsade hon på boxning och idag har hon 36 proffsmatcher i bagaget varav 31 vinster och fem förluster. Hon är obesegrad i kategorin Super Weltervikt med sex VM-titlar. Hennes framgångar, inställning och attityd har gjort henne till en stor förebild för många - inte minst unga tjejer. Idag är hon personlig tränare, föreläsare och motivatör.

Kontakt & bokning

Är du intresserad av föreläsningar, träning, events, samarbeten eller har frågor? Kontakta oss gärna via formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.